Esports

Excel·lent concurs dels participants del Club Hípic Benissa en la III prova de l’Autonòmic de Domatge

Participants del Club Hípic Benissa
Participants del Club Hípic Benissa

El Club Hípic Benissa va tornar a ser el marc d’excepció per a una cita important. Després de la recent realització del concurs classificatori per a la Copa de la Federació Valenciana d’Hípica, diumenge passat va tindre lloc el III Concurs Autonòmic de Domatge, que també va tindre caràcter de Lliga social del club. En una matinal amb un sol espectacular, desenes de participants van donar mostra del seu bon fer, tant tècnicament com en estil.

Cal destacar l’excel·lent participació de les amazones i genets de l’hípica benissera, amb el segon lloc de Sunny Gijo, a lloms de Luna (Represa AP Lliga Menors), el segon, tercer i quart lloc de Teresa Avenza, Kyano i Emily Harris –també segona en Represa AP Preliminar-, muntant respectivament a Luna, Mercurio i Havana (Represa AP Lliga Majors), o el primer i segon lloc de Layla Sassem i Egor Kartavyi, muntant a Estilo i Mercurio (Represa Aleví equips Lliga Menors). En Represa Aleví Equips (Open) també van destacar Polina Mamkina i Layla Sassem, primera i segona, amb els cavalls Carla i Estilo Cot, Eb Represa Infantil Equips convé citar el primer i cinquè lloc de les locals Andrea Mengual i Claudia Ribes, amb Alba i Mercurio. En el moment de la participació de la Represa Infantil per Equips (open) Juli Jaegers i Alexandra Schaffer van ser segona i tercera, muntant a Cariñosa i Deseada.

En horari vespertí Belén Bolufer va realitzar un excel·lent concurs, formant binomi amb Uliana (Represa Juvenil Equips Open) i vencent de nou en la prova de Represa Juvenil 0 Equips (open), aquesta vegada muntant a Durga. Un tancament de jornada reeixit per a una cita en la qual van brillar els components del Club Hípic Benissa, els quals ja esperen pròximes proves del calendari.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?