Esports

Es publica el programa d’activitats de la piscina municipal coberta per al curs 08-09

La piscina municipal coberta de Benissa ha fet públic el programa d’activitats aquàtiques i activitats col·lectives en sala per al curs 2008-2009. S’han previst realitzar cursos de natació per a bebés, xiquets i adults i també per a persones de la tercera edat. També hi hauran classes d’aquaeròbic, aiguagim, natació adaptada, natació terapèutica i matronatació i ritmes llatins.

A més, al gimnàs situat a les mateixes instal·lacions, es realitzaran sessions d’aeròbic amb bicicleta, pilates, musculació, defensa personal, tai-txi, fitball trainning i cardiobox.

També s’han organitzat diverses festes amb unflables aquàtics que es realitzaran els dissabtes 13 de desembre, 7 de març i 9 de maig.

La piscina coberta municipal consta de dos vasos, el vas principal, destinat a classes de natació per a joves i adults i a aquells socis que vulguen nadar per lliure, mentre que el vas d’ensenyament està destinat a activitats recreatives amb xiquets molt xicotets i bebés i per a persones majors. Les instal·lacions també compten amb una sala cardiovascular, on hi ha màquines especialitzades i un àrea wellness o zona de tractaments d’aigües.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?