Esports

Es disputa el V Torneig de Padel de la Penya Barcelonista

V Torneig de Pàdel - Penya Barcelonista Avi Joan CasalsAhir es va celebrar a Benissa el cinqué Torneig de Padel que organitza la Penya Barcelonista Avi Joan Casals, però amb la diferència que enguany és seu per als classificatoris per al Penyes Padel Tour del FC Barcelona corresponent a la província de València i la comarca de la Marina Alta.

La jornada, organitzada per la Penya Barcelonista Avi Joan Casals de Benissa, va congregar a més de 50 persones de diferents penyes que van gaudir d’una matinal de padel molt disputada.

Aquest campionat, de caràcter social, continuarà disputant-se en la seua fase final durant la celebració del Torneig Joan Gamper 2020, moment en el qual els representants classificats de la Confederació Internacional de Penyes del FC Barcelona mesuraran les seues forces en un esdeveniment esportiu ja consolidat en el club presidit per Josep Maria Bartomeu.

A Benissa, totes i tots els participants han comptat amb una bossa d’obsequis oficials de la Confederació de Penyes de l’entitat blaugrana i han finalitzat l’activitat amb un esmorzar en el Club de Padel de Benissa.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?