Esports

El Palau Sant Pere acull 70 xiquets i xiquetes per a celebrar la Jornada Comarcal de Futbol Sala Prebenjamí a Benissa

Xiquets participants a la Jornada Comarcal de Futbol Sala Prebenjamí a Benissa
Xiquets participants a la Jornada Comarcal de Futbol Sala Prebenjamí a Benissa

Al llarg de tot el matí del passat diumenge, 17 de febrer, es va disputar al Palau Sant Pere de Benissa un torneig de categoria prebenjamí on van participar 70 xiquets i xiquetes.

La jornada, organitzada per les regidories d’esports de la Marina Alta i l’Ajuntament de Benissa junt amb la col·laboració de l’Escola Municipal de Futbol Sala i coordinat per Àngel S. Guillem, va resultar tot un èxit donat que totes les persones que van assistir van poder gaudir de l’esport i l’ambient que es vivia al Palau Sant Pere.

Aquesta Jornada, on va assistir el Regidor d’Esports; Xavi Tro, va ocórrer de la següent manera:

Els equips CFS Calp, FS Llebeig Dénia, EMFS Xaló i l’Escola Municipal de Futbol Sala Benissa amb la participació de 2 equips, van jugar des de les 9.30 del matí fins a les 13.00h. Van ser diversos partits, en els quals el principal objectiu era divertir-se i iniciar-se a la competició, per aquest motiu en finalitzar el torneig, es van lliurar medalles a totes les persones participants, encara que no es van assenyalar els resultats i les classificacions.

Així mateix, cal destacar la important presència de familiars en les graderies i ressenyar que no va haver-hi cap incident en el transcurs del torneig, que va ser arbitrat per l’ACYDMA.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?