Esports

El IV ral·li de Bèrnia té lloc aquest dissabte

El IV ral·li de Bèrnia que discorre entre Xaló i Benissa donarà començament dissabte que ve, una prova puntuable per al campionat de ral·lis del País Valencià, Trofeu Volant Racc, per a pilots, copilots i classes, i puntuable també per al Volant RACC Llevant 2005.

La prova, que organitza el Motor Club Bèrnia, consta de dos sectors amb dos trams diferenciats que es repetiran en tres ocasions cadascun, i són un total de sis els trams cronometrats, en un recorregut total de 129,12 quilòmetres i 61,38 quilòmetres amb el crono en mà.

La prova donarà començament a les 13 hores a Xaló, des d’on els equips es desplaçaran al parc tècnic de Benissa.

La inscripció en aquesta edició és de 34 equips, contant amb la participació dels actuals campions de ral·lis Vicente Ferrer, d’Altea, i Bartolomé Ripoll de Xaló, ambdós del Motor Club Bèrnia.

Els pilots Emilio Segura, Vicente Cabanes i l’equip de la Marina Alta format per Miguel Marí i Antonio Pineda del Verger també participen.

L’eixida del primer participant està programada per a les 14 hores i la carrera finalitzarà a les 19.30 hores en l’Ajuntament de Xaló. Els trams es tancaran al públic a les 13 hores.

L’organització distribuirà fullets informatius amb les recomanacions més importants pel que fa a la seguretat dels espectadors, senyalitzant les zones prohibides per al públic i on situar-se, així com els horaris de tancament i obertures de tram.

El Motor Club Bèrnia convida tota l’afició a gaudir d’una de les millors proves del campionat valencià.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?