Esports

El diumenge s’inauguren les noves instal·lacions del camp de La Costa

El diumenge que ve 22 d’octubre tindrà lloc la inauguració de les noves instal·lacions del Camp Municipal de Futbol de “La Costa” de Benissa. L’acte començarà a les 16.00 amb la inauguració i presentació de les escoles municipals de futbol i dels equips del Club UE Benissa juvenil i sènior. Una vegada finalitzat l’acte, a les 18.00 es disputarà el partit de regional preferent: Benissa vs Redovà.

Els treballs realitzats han suposat la instal·lació de gespa artificial, sistema de reg, drenatge i equipament, que cobreix una superfície total de 7260 m2. També s’ha instal·lat una graderia amb una capacitat aproximada de 150 persones. Els treballs han finalitzat en 2 mesos, temps rècord si tenim en compte que la previsió realitzada era de 3 mesos. El projecte portat a terme per l’empresa adjudicatària Pavasal, ha suposat una inversió de 500.000 euros, dels quals la meitat els ha aportat la Secretaria Autonòmica d’Esports.

La realització d’aquestes millores del Camp de Futbol “La Costa” han sigut motivades per les manques de les instal·lacions existents fins avuí, que dificultaven la pràctica d’un dels esports amb major demanda del poble.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?