Esports

El Ciclisme BTT fa escola a Benissa amb una exitosa prova

Participants de ciclisme BTT de Benissa a la prova de Gata

El passat dissabte, 19 de gener, els i les alumnes de l’escola Municipal de Ciclisme BTT van disputar la primera prova del calendari de competicions d’Escoles de Ciclisme BTT de la Marina Alta a Gata.

Un total de 16 alumnes es van desplaçar fins la localitat veïna junt amb el nou monitor de l’Escola, Daniel Cubero, per a participar en 4 de les 5 proves que es celebrarien, des de les categories Prebenjamí fins a Cadet.

Les proves presentaven un perfil amb molt de desnivell, especialment les proves per als més majors, molt tècnic, en el qual els corredors i les corredores van poder ensenyar la seua velocitat i resistència en l’ús de les bicicletes de muntanya.

Benissa va presentar la segona escola més nombrosa després de l’escola de Xàbia, doblant la participació de Benissa respecte al 2018, passant de 8 a 16 participants. Des de l’Escola Municipal i l’Ajuntament de Benissa es confia que en la pròxima cursa puguen desplaçar-se més alumnes de l’escola de BTT Benissa, donat que hi ha un total de 23 alumnes inscrits al Circuit d’Escoles de BTT Marina Alta 2018/19.

A la competició va destacar la categoria prebenjamí femení, on tres xiquetes del l’escola de BTT Benissa van ocupar els primers llocs: Sarai Molines com a primera, Vera Ferrer segona i Inés Devesa tercera. Per la seua part, Eric Tarazona va ocupar el tercer lloc de la categoria prebenjamí masculí.

L’Ajuntament de Benissa li dóna continuïtat aquesta temporada al treball de promoció del ciclisme infantil que ha estat realitzat pel Club Ciclista Benissa al llarg de molts anys.