Esports

El benisser Ricardo Carañana guanya la Mitja Marató de Dénia en categoria Veterà B

Ricardo Carañana

Ricardo Carañana Mollà, membre fundador del Club Atletisme Benissa va resultar guanyador en la seua categoria de Veterà B de la 9a Mitja Marató de Dénia que va tindre lloc a Dénia el passat diumenge 1 d’abril. Va guanyar en la prova, quedant el primer de un total de 124 en la seua categoria. Respecte la prova absoluta va quedar classificat en el lloc núm. 22, que van ocupar en la seua major part corredors de categoria senior i veterà A. El temps de Ricardo va ser de 1 h. 22 minuts i 20 segons, baixant de 4 minuts per volta. Aquesta ha sigut la millor prova en quant a resultat d’un dels atletes locals que més presència tenen en quantes curses populars tenen lloc al País Valencià. En la mitja marató de Dénia van acabar la prova un total de 621 atletes.