Esports

El Benissa, més a prop de Tercera

El duel entre Benissa i Paterna per un lloc en la següent fase de promoció d’ascens a Tercera va tindre de tot: quatre gols, tres expulsions, deu targetes grogues, un intent de retirada del Paterna en concloure la primera part de la pròrroga, penal fallat, gol en pròpia porta, simulacre de lesió de Robert i Grau perquè el seu equip es quedara amb set jugadors i concloguera el partit i, per si faltava alguna cosa, altercats que no van passar a majors per la ràpida intervenció de la guàrdia civil i la policia local.

L’encontre va començar una mica vacil·lant per part d’ambdós equips. El resultat de l’anada (1-1) obligava l’equip valencià a marcar, ja que l’empat sense gols beneficiava el Benissa. No obstant això, la fortuna, almenys en els primers 45 minuts, es va aliar amb els valencians, ja que els locals van desaprofitar un penal que va llançar fora Torres. Per contra, el Paterna va obrir el marcador abans del descans (0-1, min. 44) després d’una bona jugada que va culminar Jawi.

Després del descans, el Benissa, malgrat estar jugant amb superioritat numèrica des del 25, no trobava el camí del gol. L’empat va arribar al 65 (1-1), obra de Toni Jiménez després de connectar un esplèndid tret des de 30 metres.

Finalment, la victòria local es va forjar en la prorroga amb un gol en pròpia porta de Fores (2-1). I el 3-1 definitiu va arribar al minut 105 després de transformar Toni Jiménez un penal.

Intent de retirada

En concloure la primera part de la pròrroga i amb huit jugadors al terreny de joc, l’entrenador i directius del Paterna van decidir retirar a l’equip al vestuari en considerar que estaven patint un atracament per part dels àrbitres.

Després d’una mica més de 10 minuts i amb els ànims molt alterats per part de l’afició del Paterna, els valencians van tornar al terreny de joc escenificant una lesió de Robert i de Grau, i en quedar-se amb sis jugadors sobre el camp de futbol l’àrbitre va donar per acabat el partit. Amb aquesta actuació el Paterna es lliura d’una sanció per part de la Federació Valenciana de Futbol.

BENISSA: 3. Goyo, Alex, Raúl, Cristian, Ángel (Fosco, m. 94), Felipe, Mark (Stuart, m. 78), Toni, Guillen (García, m. 60), Torres (Senior, m. 67) i Auriña. PATERNA: 1 Sergio, Cristian, Iñaki (Grau, m. 99), Sánchiz, Fores, Carlos, Álvaro, Jawi (Pichu, m. 75), Juan (Raspa, m. 62), Robert, Edgar (Rubén, m. 35). Gols. O-1, m. 44, Jawi. 1-1, m. 65, Toni. 2-1, m. 99 Fores (p.p.). 3-1, m. 105, Toni (p). a ÀRBITRE: Oliver López. TA T. grogues: Grogues a Goyo, Álex, Raúl i Sènior pels locals i als visitants Sergio, Iñaki, Sánchiz, Fores, Jawi, Robert, Edgar. Vermella a Cristian, Álvaro (directa) i Rubén (doble amonestació). camp: La Costera, 300 espectadors.