Esports

Bona participació del Club Natació Benissa a Moraira

Participants del Club de Natació Benissa a Moraira

Diumenge passat, 29 de juliol, es va celebrar la travessia de Moraira, tercera de les travessies del Circuit d’Aigües Obertes de la Marina Alta, d’un total de cinc en aquesta edició de 2018.

Com ja és habitual, el Club Natació Benissa va tindre una participació destacada, no solament quant al nombre de nadadors, que com ja va ser habitual en la temporada anterior, segueix sent el club que més participants presenta en cadascuna de les successives travessies del circuit. També va aconseguir diversos podis: Ana Baydal, primera; Alejandro Ferrer, segon i Carlos Cabrera, tercer, en les seues respectives categories. A més, després d’aquesta travessia, Ricardo Esteve és el primer classificat de la general de la seua categoria i Alejandro Ferrer és segon de la seua, i tenen moltes possibilitats d’aconseguir el podi de la general en les seues respectives categories al final del circuit Ana Baydal, Richard Steenblik i Carlos Cabrera.

Quant a la classificació per clubs, enguany el Club Dènia Triatló i el Club Natació Ondara estan posant el llistó molt alt i la lluita del Club Natació Benissa se centra en el tercer lloc. Els triumfadors i triumfadores del circuit es coneixeran després de les dues últimes travessies del circuit, el 26 d’agost a Els Poblets i el 8 de setembre a Dènia.

Per altra banda, aquesta entitat esportiva va celebrar el dia del club el passat 13 de juliol. Aquesta cita es fa coincidir amb el moment en què es considera finalitzada la temporada de piscina i s’inicia la temporada d’aigües obertes. Com ja és tradició, es va aprofitar l’ocasió per a fer lliurament dels premis als nadadors i nadadores que per diferents raons han destacat al llarg de la temporada. En aquesta ocasió els premis van ser per a Isabel Ródenas (premi nadadora del club), per la gran millora que ha experimentat al llarg de la temporada, per a Mila Bisquert (premi nadadora revelació), pel gran esforç i exemple que és per a tot el club i Miguel Ferrer (premi gesta de l’any), per la proesa que va realitzar participant i finalitzant els 27 kms nadant en la “Batalla de Rande” per aigües de l’Atlàntic.

També es va aprofitar l’ocasió per a la celebració de les competicions internes del club que van tindre lloc en la piscina municipal de Benissa, on el de menys van ser els resultats i per fer la foto amb el patrocinador, l’entitat local JUJUJU AQUACENTER. Aquest gran nombre d’esdeveniments posa de manifest la importància que aquest esport està aconseguint en el nostre municipi, tant pel nombre de practicants, com per la qualitat dels mateixos.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?