Esports

Benissa instal·la quatre pals d’autoreparació de bicicletes i nou nous aparcabicis

Arturo Poquet i Jorge Ivars amb un dels pals d'autoreparació de bicicletes

Benissa continua apostant pel NaturSport, el turisme esportiu i la desestacionalització. Recentment s’han instal·lat quatre aparcabicis de plàstic reciclat i reciclable i cinc aparcabicis d’acer inoxidable, a més s’han instal·lat quatre pals d’autoreparació de bicicletes.

Les estacions de reparació s’han situat a l’inici del Camí dels Lleus, l’Avinguda La Fustera, Casa dels Cent Vents i el Mirador dels Molins.

Jorge Ivars, regidor de Projectes Europeus i Turisme, ha explicat que “les estacions de reparació s’han fixat en punts estratègics, on hi ha més ús de bicicletes de muntanya i de carretera”.

Quant als aparcabicis de plàstic reciclat es troben a l’Ermita dels Lleus, la Cala Baladrar, la Cala Advocat, la Casa dels Cent Vents i a l’aparcament de la piscina del Collado. Mentre que els aparcabicis metàl·lics s’han situat al costat de l’Ajuntament de Benissa, al Centre d’Excel·lència, a l’estació de tren, a la Plaça Germans Ivars i al Passeig Dolors Piera.

Aquestes instal·lacions formen part de les 20 actuacions que Benissa està executant amb els 2.452.000 euros que va aconseguir de la Unió Europea en 2022.

Gràcies al finançament del Pla de Sostenibilitat Turística en Destinació des de l’Ajuntament de Benissa continuem fent passos per a la desestacionalització del turisme en el nostre municipi, com han destacat Arturo Poquet, batle de Benissa i Jorge Ivars, regidor de Projectes Europeus i Turisme, en la seua visita als punts on s’han instal·lat els pals d’autoreparació de bicicletes.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?