Esports

Bàsquet: Sèniors Teulada 62 – 71 Perfiles Pleck Benissa

Logo del Club de Bàsquet Benissa

Victòria visitant en el clàssic derbi comarcal entre teuladins i benissers, que com sol ser habitual va estar molt emocionant, més per demèrit dels nostres que pel potencial dels locals que només van presentar a set jugadors. Aquesta circumstància no va ser aprofitada pels nostres, que una vegada més, i ja en van unes quantes, van adoptar el ritme pausat, avorrit i controlat dels locals. No s’apretava darrere, no es corria i s’atacava la farragosa defensa zonal només amb passes. Aquesta dinàmica afortunadament va canviar amb l’entrada dels més joves de l’equip al segon quart, que pujaren la pressió defensiva i el ritme del partit, i el Teulada, poc acostumat a aquestes velocitats va perdre un bon nombre de balons que aprofitaren els nostres per a convertir-los en ràpids contraatacs. El parcial d’aquest període ho diu tot 11-25. Malgrat l’avís, els benissers van afluixar la defensa durant l’inici de l’últim quart, que a més, va coincidir amb el despertar de Jose Maria Domènech “Bouero”, el qual va posar en problemes la defensa visitant amb un total de quatre triples que van permetre que el seu equip s’arrimara a només un punt de diferència (58-59 min.6), aprofitant la circumstància de no comptar per aquest amb els dos jugadors que millor podrien haver-lo defensat: Jorge i Carles. Però afortunadament en eixos moments va apareixer David per a aportar la tranquil·litat necesària i els punts decisius que feren decantar una importantíssima victòria del costat benisser.

Sèniors Teulada (13-11-20-18): Garrido, Billini (5), JM Domènech (32), Omar (8), Blas (4), Charli (7) i Del Rio (6).
Perfiles Pleck Benissa (13-25-14-19): Nico (15), Diego (4), Toni, Tomi (15), David (12), Jou (2), Perles, Vicent (7), Álvaro (9) i Alfie (7)