Economia

L’Ajuntament de Benissa llança el primer pla d’ocupació local per a contractar 6 persones

persones treballadores al sector de la construccióL’Ajuntament de Benissa crea una oferta d’ocupació destinada a la contractació temporal de 6 persones per a l’execució del Pla d’ocupació municipal. En aquesta convocatòria els treballadors o treballadores contractats realitzaran serveis al municipi mitjançant treballs de recuperació, condicionament i millora dels espais de titularitat municipal.

El pla respon a una de les prioritats de l’actual equip de govern i pretén contribuir a reduir les llistes d’aturats del municipi, especialment la composta per aquells col·lectius amb majors dificultats d’accés al món laboral, i en concret el col·lectiu d’aturats majors de 40 anys.

Es tracta d’una iniciativa que no té precedents en aquest Ajuntament i suposa una inversió propera als 51.000 euros, sent una aposta ferma per estar al costat d’aquelles persones que pateixen en les seues llars les dificultats per a accedir a una ocupació, especialment aturats procedents del sector de la construcció de més de 40 anys d’edat i sense experiència prèvia en altres sectors.

Les activitats contemplades dins d’aquest pla estaran determinades per les necessitats específiques de l’Ajuntament i comptaran amb contractes d’una durada estimada de 6 mesos.

Cal recordar que a Benissa existeix registrat un atur amb xifres properes a les 700 persones, la qual cosa obliga a l’Ajuntament a prendre mesures a fi de seguir fomentant l’accés al món laboral d’aquest important nombre de veïns i veïnes del municipi.

El termini per a presentar les sol·licituds d’accés a aquest pla finalitza el 30 d’octubre d’enguany. Les sol·licituds es presentaran per registre d’entrada en l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) situada al carrer Pare Andrés, 21 baix o per seu electrònica en la web, https://benissa.sedelectronica.es/ . Entre altres disposicions, les persones interessades han d’estar inscrites com a aturades en el Servei Públic d’ocupació (SERVEF) i en l’agència de col·locació de Creama.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?