Economia

El Grup Ginestar amplia les seues instal·lacions a la Ciutat del transport de Gandia

Després de la benedicció de les noves instal·lacions, pel cura rector de l’Església de San José, el Pare Priscilio, donà començament als parlaments, el primer en iniciar-los va ser el Director General del grup GINESTAR, En José Ginestar, segona generació del grup, en què indicà l’amor que senten, amb el producte que ells comercialitzen des de Benissa, Dénia, Oliva i Gandia i que amb els anys han lluitat per aconseguir llocs de privilegi com la marca RENAULT, que en els dos últims anys ha aconseguit el campionat del món de pilots i el més important, el de marques. Amb les noves instal·lacions es donarà als clients un millor servei si cap, incorporant totes les novetats que s’han aconseguit després de la duresa d’un campionat del món.

Per altra banda N’Andrés González Ayón, delegat comercial de RENAULT a Espanya, indicà que aquesta empresa és una de les mes estimades per la marca en el món, ja que és constant l’esforç que realitzen per a poder estar sempre amb els últims avanços de la marca.

L’EMPRESA

RENAULT GINESTAR és el concessionari Renault situat a Calp, Benissa, Xàbia, Ondara, Dénia, Pego, Oliva i Gandia.

L’objectiu de RENAULT GINESTAR és arribar a la total satisfacció dels nostres clients, per a això inverteix en formació, en sistemes de gestió de qualitat i medi ambient, a millorar els processos de treball, instal·lacions. Tallers Ginestar SL és l’empresa matriu, fundada per En José Ginestar Moragues, que als 18 anys creà el seu primer taller de reparació, no marquista, en l’any 1956.

Amb el pas dels anys va anar ampliant les seues instal·lacions a BENISSA, en 1961 passa a ser Agent Renault i en 1984 es converteix en CONCESSIONARI RENAULT.

DADES D’INTERÉS DEL GRUP GINESTAR

El Grup Ginestar té una plantilla superior a 80 persones.
Més de 1.500 vehicles d’ocasió venuts cada any.
Més de 1.500 vehicles nous venuts cada any.

Compten amb les següents certificacions de qualitat:

– Certificació en gestió mediambiental d’acord amb la Norma UNE­-En-ISO 14.001.
– Certificació en qualitat d’acord amb la Norma UNE-En-ISO 9.001.

Des de 1990 i anualment el GRUP GINESTAR és guardonat amb diversos premis atorgats per RENAULT, els quals són lliurats als millors concessions RENAULT d’Espanya. Entre ells es troben, Club Qualitat, Club de l’Excel·lència i Millor Equip.

2n VISIÓ

El GRUP GINESTAR pretén ser una empresa dinàmica i innovadora, integrada en el seu entorn social i reconeguda per la seua qualitat, capaç de satisfer les necessitats del client. Amb una direcció participativa, comptant amb uns col·laboradors i xarxa d’agències professionals i compromesos, orientada al creixement per a garantir la seua continuïtat i contribuir al prestigi del grup RENAULT.

Els nostres valors:

– Honestedat.
– Vocació de servei.
– Responsabilitat.
– Comunicació.
– Compromís.
– Participació.
– Respecte.

3r INSTAL·LACIONS

GINESTAR BENISSA

És la central del GRUP GINESTAR on es defineixen les diferents estratègies del grup.

Des de l’1 d’agost RENAULT GINESTAR ofereix un nou valor afegit al client:

Solament per contractar el segur del seu automòbil li regalem 10 dies de vehicle de substitució gratuït.

GINESTAR GANDIA

En 1996, Renault Espanya aposta per la professionalitat del GRUP GINESTAR i li confia el Concessionari de la Safor. Unes instal·lacions de 3.000 m2 destinades a exposició de vehicles nous, magatzem, segurs, taller mecànic i de carrosseria.

A Gandia es troba el centre vehicles comercials i transformats del grup:

Vehicles Comercials:
Trafic, Màster, Kangoo, Clio Societe. Màster propulsió.

Vehicles transformats:
Ambulàncies, isotèrmics, bolquets, grues, paqueteria, patrulleres, minusvàlids…

Així com una exposició a l’aire lliure de vehicles seminous i d’ocasió completament revisats (100 punts de control) i amb fins a 24 mesos de garantia.

RENAULT GINESTAR, seguint el compromís de total “satisfacció dels nostres clients”, decideiex millorar la seua presència a Gandia. Una instal·lació situada al polígon Ciutat del Transport que substituirà l’actual destinada a exposició de vehicles nous, d’ocasió, serveis ràpids de taller sense cita prèvia, segurs, finançament, vehicles industrials,…

RENAULT GINESTAR DÉNIA

L’any 2000, RENAULT ESPANYA torna a confiar amb GINESTAR, que es fa càrrec del concessionari de la capital de la Marina Alta, Dénia. Unes instal·lacions de 5000 m2 destinades a exposició de vehicles nous, magatzem, segurs, taller mecànic i de carrosseria.

L’any 2004, es posa en funcionament l’exposició de vehicles seminous a Dénia. Més de 50 unitats de vehicles seminous, d’ocasió, Km. 0 completament revisats i amb fins a 24 mesos de garantia.

RENAULT GINESTAR OLIVA

L’any 2002, s’inaugura el centre GINESTAR a Oliva. Una instal·lació dedicada a la venda de vehicles nous, d’ocasió i serveis de taller.

4t SERVEIS

Més de 20 anys de presència en el sector, representant a RENAULT, avalen la professionalitat i solvència empresarial del GRUP GINESTAR, que no ha cessat en el seu procés de creixement i expansió.

L’objectiu dels nostres 4 concessionaris és oferir-li un servei de màxima qualitat, integrant tots els nostres serveis.

EL NOSTRE EQUIP:

La continuïtat, un altre dels valors a considerar en les empreses familiars està assegurada i ja implantada, on el relleu generacional s’ha produït sense cap tipus de problema i amb un efecte molt positiu en les principals magnituds.

Actualment, l’equip humà està format per més de 80 persones. Un equip humà compromés, responsable i al qual se li dedica una inversió anual en formació de mes de 150.000 euros.

Aquesta és la carta de presentació d’una de les empreses situades a Alacant i València amb un gran prestigi. Enhorabona a la família GINESTAR per haver confiat en la Ciutat de Gandia per fer una gran inversió amb la creació de llocs de treball i que contribueix a donar-li un poc mes de prestigi a la ciutat ducal, Gandia.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?