Economia

El CIBE-Bloc acusa David Serra d’oblidar-se del poble pel que fa a subvencions

El grup municipal CIBE-Bloc de Benissa ha denunciat que el Secretari Autonòmic d’Esports, el benisser David Serra s’ha oblidat del seu propi poble a l’hora d’aconseguir subvencions, com demostra el fet que el 75% del cost de la piscina coberta (2.100.000 euros) l’hagen de pagar els veïns de Benissa ja que la Generalitat i Diputació només aportaran el 25% restant, (700.000 euros).

El Regidor Xavier Tro recrimina a Serra que dedique tan poc esforç a aconseguir subvencions per al seu municipi i lamenta que “David Serra, el polític benisser més important i amb major responsabilitat que té Benissa, s’oblide tan fàcilment de la població i només s’acorde de vindre a la processó de la Puríssima a lluir vestit”.

A més, afegixen que “mai es podrà acusar a Serra de prevaldre el seu poble”, perquè segons recorden els independents, Serra va visitar recentment Xàbia i Dénia, per a anunciar que la Conselleria pagarà íntegrament la piscina coberta de Xàbia i el 75% del cost de la de Dénia. Enfront d’això, a Benissa només pagarà el 25%, i això tenint en compte, que tant Dénia com Xàbia són poblacions governades per una coalició de socialistes i nacionalistes, mentre que Benissa, localitat governada pel PP, “es queda sense subvencions”.

Finalment arremeten contra el batle, Juan Bautista Roselló, al que acusen de ser “un mal gestor per al poble” perquè “perd contínuament subvencions”, com la citada de la piscina o la de la rehabilitació del nucli antic que ha aconseguit Teulada.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?