Economia

El batle es reunirà amb constructors de Benissa per a informar-los sobre els projectes del fons estatal d’inversió

El batle de Benissa convocarà una reunió amb els empresaris de la branca de la construcció que desenvolupen la seua activitat a Benissa per a informar-los sobre els projectes que es portaran a terme gràcies al Fons Estatal d’Inversió que va aprovar el Govern i la finalitat del qual és augmentar la inversió pública en l’àmbit municipal, mitjançant el finançament d’obres de nova planificació i execució immediata durant 2009.

Davant la difícil situació econòmica que s’està produint, l’Ajuntament de Benissa s’ha adherit a les mesures contemplades en aquest fons i ha presentat diversos projectes davant l’Administració Central per a poder rebre la subvenció dels 2.245.981 euros. Els projectes són els següents: urbanització i rehabilitació dels safarejos públics d’Orxelles i de Núsols (54.473,01 €), reforma i ampliació de la seu la policia local (36.589,40 €), nau industrial per a oficines i cotxeres, servei de neteja municipal (391.887,76 €), peatonalització i condicionament del carrer Puríssima (449.983,75 €), adequació estructural i restauració de l’antic seminari (412.131,75 €), ampliació de l’escola de música (897.328,21 €) i pavimentació de voreres al carrer La Pau (3.587 €).

L’objectiu de l’equip de govern en aquest moment és promoure la realització d’aquests projectes per xicotetes i mitjanes empreses del poble, amb la finalitat de crear ocupació entre els veïns i millorar la situació econòmica del municipi. Per això el batle ha considerat necessari convocar una reunió informativa amb els responsables de totes les empreses dedicades a la construcció a Benissa per a explicar detalladament aquestes iniciatives, la forma d’optar a la seua adjudicació, terminis d’execució, etc.

La reunió tindrà lloc dijous que ve 22 de gener a les 20.00 al saló d’actes del Centre Cultural. Aprofitant aquesta trobada, els empresaris i l’Ajuntament podran intercanviar impressions sobre l’actual situació econòmica i les possibles mesures de col·laboració.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?