Cultura

Ja es coneixen els guanyadors del 25 d’Abril i del Certamen de pintura Salvador Soria

L'obra guanyadora del Certamen de Pintura Salvador Soria Vila de Benissa 2013
L’obra guanyadora del Certamen de Pintura Salvador Soria

Ja es coneixen les obres premiades en els XXXIII Premis Literaris “25 d’Abril” – Vila de Benissa en l’edició del 2013. Dissabte passat es va reunir el jurat format per Isabel Robles Gómez, Jaume Pérez Montaner i Manuel Roig Abad en la modalitat de poesia; Elvira Cambrils Miralles, Josepa García Rosselló i Sònia Moll Gamboa en la modalitat de narrativa curta, i Josep Eugeni Sempere Reig, Vicent Ramón Baldaquí Escandell i Josep Bernabeu Mestre en la modalitat d’investigació, els quals van decidir quines serien les obres mereixedores d’aquests guardons:

  • TROS DE TERRA, d’Eusebi Morales Fernández, premi de poesia. Aquest premi està dotat amb 2.000 euros i en aquesta ocasió s’han presentat 28 obres.
  • MASCULÍ PLURAL, de Vicent Pallarés Porcar, premi de narrativa curta. Aquest premi està dotat amb 2.000 euros i s’ha triat entre 22 obres.
  • Respecte a la modalitat d’Investigació, el jurat va acordar deixar desert el premi. S’havien presentat 4 projectes.

D’altra banda, el batle de Benissa, Juan Bautista Roselló, juntament amb Luisa Pastro Mirambell, Juana Mª *Balsalobre García i Juan Bautista Peiró López, van decidir que l’obra guanyadora del Certamen de Pintura Salvador Soria, dotat amb 5.000 euros, enguany recaiguera sobre l’obra “Pintura # 81”, de Roberto Coromina Navarro.

Els accèssits es van atorgar a Marta Marzall Abellán, per “Venus Verticordia” i María Zambrana Aliaga, per “Se me agota el Tiempo”, els quals tindran la possibilitat d’exposar en alguna de la sales d’exposicions del municipi.

El batle de Benissa, Juan Bta. Roselló, i la regidora de cultura, Pepa Martí, s’han mostrat molt satisfets per la participació més que notable d’escriptors i pintors en aquests consolidats premis.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?