Cultura

Inauguren l’exposició fotogràfica “100 bosques” a l’Aula de la mar

Enric Company (esq) i Arturo Poquet (dreta) presenten l'exposició "100 bosques" a Benissa
Enric Company (esq) i Arturo Poquet (dreta) presenten l'exposició

Aquest matí el regidor de Medi Ambient, Arturo Poquet, i el fotògraf Enric Company, més conegut com “Kaiko” han presentat en roda de premsa l’exposició fotogràfica “100 Bosques” que es troba a l’Aula de la Mar de Benissa.

El projecte “100 Bosques” naix l’any 2005 quan el fotògraf de natura Enric Company Seguí -Kaiko- apassionat de la natura, decideix visitar els boscos més importants de la Península Ibèrica amb l’objectiu de publicar un llibre d’imatges. En total han sigut 140 boscos visitats i més de 30.000 fotografies fetes, de les quals se n’han triat una part per a l’exposició “100 bosques”.

Una mostra de l’exposició, que porta des del 2007 recorrent les diferents sales i certàmens culturals, estarà a l’Aula de la Mar fins el 28 de febrer, en horari de dilluns i dimecres de 10.00 a 14.00 i de 15.30 a 17.30, dimarts, dijous i divendres de 10.00 a 16.00 i dissabtes de 9.30 a 14.30.

A més de les fotografies impreses sobre llenç, la mostra es completa amb unes fitxes tècniques que reforcen el caràcter didàctic de l’exposició.

Poquet ha destacat la bellesa de l’exposició i ha animat a tots els veïns de Benissa així com als de pobles del voltant perquè visiten l’exposició.

Per la seua banda, l’autor de l’exposició ha volgut recalcar la gran riquesa i varietat de boscos que hi ha a la península així com la fantàstica ubicació de l’Aula de la Mar, espai on es troba l’exposició.

Tots els detalls tècnics de l’exposició es poden veure ampliats a la web de l’exposició “100 bosques”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?