Cultura

Finalitza el programa del Cinema d’Estiu 2010

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Benissa informa que la setmana passada, concretament el dijous 26 d’agost ha tingut lloc l’última projecció de pel·lícules del Cinema d’Estiu, una programació ja consolidada dins de les activitats culturals que s’organitzen en els mesos de juliol i agost i que més gent congrega anualment.

Com cada any, s’han desenvolupat en dos espais del nostre poble; a la plaça dels Germans Ivars, els dimarts com a CINEMA AL CARRER, i a la Platja de la Fustera, els dijous com a LA MAR DE CINE, des del passat 13 de juliol fins al 26 d’agost.

Xavi Tro, regidor de Cultura, ha fet una valoració molt positiva per la ja habitual gran acceptació de públic, el correcte desenvolupament de l’activitat, i per la pròpia programació de les pel·lícules, dirigides a tant a adults com a joves i xiquets.


Comentaris a la notícia

Joan B. Gandia

Personalment crec que el cicle de cinema a l'estiu enguany s'ha centrat molt en el públic Infantil. Anys passats es van veure bones pel·lícules com "Little Miss Sunshine" o "Cinema Paradiso". Què ha passat enguany?

A altres pobles dels voltants han projectat pelis com "Invictus", "Avatar" o "El extraño caso de Benjamin Button" per posar uns xicotets exemples i que agraden tant a joves com a adults.

Espere que de cara a l'any que ve es millore en varietat i qualitat.


Voleu deixar un comentari a la notícia?