Cultura

Exhibició de danses valencianes

Exhibició de danses valencianes
Exhibició de danses valencianes

Continuen les activitats programades per la Regidoria de la dona amb motiu del 8 de març , en aquesta ocasió la música i el ball han sigut protagonistes.

Els cursos de dansa valenciana organitzats des de la regidoria i que es realitzen des del 7 de novembre en la Seu de les Mestresses de casa han donat els seus fruits i d’açò van poder donar fe les persones assistents a l’exhibició que va tenir lloc el dilluns dia 5 de març a les 20h.

La professora, Rosa Lucía Pino García va presentar l’acte amb la lectura d’un preciós poema d’amor en el qual la protagonista era una “dansaora”. A continuació van eixir les alumnes Maria Rumbo Navajas, Josefa Cardona Queral, Pascuala Femenia Sala, Mª Teresa i Concepción Santacreu Ortolá, Pascuala Font Serra, María Ivars Bertomeu, Luisa i Rosa Torres Maurí, Luisa Ivars Bertomeu, Mª Carmen Ivars Ivars, Mª Ignacia Capó Vengut, Mª José Pérez Santacreu, Cristobalina Rodríguez Ferrer, Mª Carmen Llopis Santacreu i Clara Bertomeu Ivars que van interpretar diversos balls.

El repic de castanyoles, la música i la dansa van inundar l’espai fent les delícies del públic assistent.

Gloria Ivars, que va assistir a l’acte, va quedar sorpresa per l’agilitat i la soltesa d’aquest grup de “dansaores benisseres”, i va fer les declaracions següents: “Convide des d’ací a participar i gaudir de totes les activitats programades durant el mes de març: aquesta setmana tenim cinema, tallers, xarrades, exposicions, esport… una oferta variada per a motivar trobades


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?