Cultura

Es presenta la nova programació del cinema municipal

El cap de setmana de l’11 i 12 d’octubre comença de nou la programació del cinema municipal de Benissa, després del descans estiuenc. Com a novetat, aquesta temporada s’incorporarà una sessió més, és a dir, cada cap de setmana es podrà triar entre una pel·lícula dirigida per al públic infantil o juvenil ,que es projectarà els dissabtes a les 19.30 i els diumenges a les 18.30, i una pel·lícula dirigida a un públic adult, que es projectarà els dissabtes a les 22.30 i els diumenges a les 21.30.

El cinema municipal va començar la seua marxa fa ara set anys amb la intenció d’oferir una possibilitat d’oci sense haver d’eixir de Benissa. Ara en aquests temps de crisi, a més, es converteix en una alternativa que permet gaudir d’una bona pel·lícula sense haver de desplaçar-se amb cotxe i amb un preu atractiu, tan sols 4 euros.

Les pel·lícules programades per a aquest mes d’octubre són les següents: 11 i 12 d’octubre, “Space Chimps: Misión Espacial” i “Mamma Mia!! La Película”; el 18 i 19 d’octubre: “Kung Fu Panda” i Una palabra tuya” i el 25 i 26 d’octubre: “Carlitos y el campo de los sueños” i “Ché: El Argentino”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?