Cultura

Encontre d’Educands de Música de la Marina Alta a Benissa el 23 de setembre

El pròxim 23 de setembre es celebra a Benissa el Encontre d’Educands de Música de la Marina Alta organitzat per l’Institut Valencià de la Música, la Federació Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV), la Societat Llírica i Musical de Benissa i l’Ajuntament de Benissa.

En el encontre participaran un total de 13 bandes de música de distintes poblacions de la comarca: Beniarbeig, Benissa, Castell de Castells, Dénia, Els Poblets, La Rectoria, Ondara, Pedreguer, Pego, Poble Nou de Benitatxell, Teulada, Xàbia i Gata de Gorgos. Les bandes es concentraran a les 17.30 hores en l’Ajuntament des d’on eixiran en cercavila fins al passeig Dolores Piera; a continuació es celebrarà un concert a càrrec de les bandes concurrents. Finalitzat el concert es procedirà a l’entrega d’un obsequi als educands participants de mans de María Dolores Juan, presidenta de la Societat Llírico Musical de Benissa, María Llopis Sendra, regidora de Cultura i Vicente Bertomeu, delegat comarcal de la FSMCV.

La iniciativa sorgix des de la FSMCV amb l’objectiu de vertebrar a la comarca, social i musicalment, perquè es puguen organitzar actes musicals en què participen músics, educands i directius.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?