Cultura

El Col·lectiu Baix Terra organitza un concert el dimecres 10 de març

Cartell del concert organitzat pel Col·lectiu Baix Terra de 10 de març de 201
Cartell del concert

El Col·lectiu Baix Terra ha organitzat un concert per al dimecres 10 de març al Pub La Canya. El concert es farà al Pub La Canya, per la impossibilitat de disposar d’un espai públic adequat per a aquesta activitat, no obstant això l’acte compta amb la col·laboració de la Regidoria de Joventut.

Els grups que hi actuaran seran:

RAVI – Des de Caen (França) Punk Rock Melòdic amb una clara influència a Against Me, amb més de 15 anys de trajectòria. La seua gira els portara a Portugal, Madrid i després a la nostra terra, on sols faran dos concerts, Benissa i València.
http://www.myspace.com/ivar999

Alevosía – Rock and roll benisser, cada vegada està agafant més força a l’escena local com un clar referent musical del poble de Benissa, ja que no paren d’eixir per tot arreu a fer concerts.
http://www.myspace.com/alevosiarock

El concert començara a les 20.00h. Es demana puntualitat i l’entrada valdrà 4€, tot siga per ajudar al grup que ve des de França!

Col·labora: Regidoria de Joventut, Pub La Canya i Brillance Book.

*Al cartell hi apareix un altre grup, Mind The Gap, degut a un incident no han pogut girar junt a RAVI i no podran fer la gira.


Comentaris a la notícia

Coŀlectiu Baix Terra

Cancel·lat!!! Per culpa de l'huracà que hi hagut al nord de França. Un dels components s'ha vist afectat severament per culpa del temporal, per això han suspès la gira.


Voleu deixar un comentari a la notícia?