Cultura

Compromís Benissa organitza la III Festa Estellés a Benissa

III Festa Estellés a Benissa

Des del col·lectiu de Compromís de Benissa han preparat i organitzat la tercera edició de la Festa Estellés, enguany baix el nom Pren la paraula, fes poesia, sumant-se de nou, als homenatges i festes que arreu del País Valencià venen realitzant-se en record a un dels poetes valencians més coneguts, Vicent Andrés Estellés. Serà el pròxim divendres 5 de setembre en l’antiga casa de Pere Bigot.

El secretari local de Compromís, Jaume Berenguer, ha manifestat que aquesta tercera edició tindrà uns canvis importants, el primer de tot es que es divideix en dos parts, la primera que serà a les 20 hores, consistirà en una assemblea ciutadana oberta a tot aquell que vulga participar per debatre i parlar sobre l’estat, el present i el futur del nostre municipi i de les benisseres i els benissers, i extraure idees, projectes, iniciatives i propostes que puguen portar a millorar-lo en tots els aspectes.

Posteriorment, a les 21:30 hores, l’acte continuarà amb el sopar de cabasset que fem tots els anys, per donar pas, entre misteles i coca maria, a la lectura per tot aquell que vulga de poemes de l’autor de Burjassot i d’altres poetes, ja que enguany s’ha volgut obrir la festa a la poesia en general. Tot això es farà com tots els anys, gaudint de la fresca i la bona companyia en un lloc en tanta història com es el patí de la Seu Universitària de Benissa.

El portaveu del col·lectiu valencianista també ha aprofitat per lamentar que haja desaparegut totalment la iniciativa dels Llavadors Poètics que va nàixer l’estiu del 2005, i que era una magnifica oportunitat per barrejar música, poesia i el record de la història viva de Benissa en uns llocs màgics i incomparables com son els llavadors iniciativa que, evidentment, l’estiu que ve caldrà recuperar.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?