Cultura

Aquest dissabte s’inaugura l’Espai trobat

Aquest dissabte a les 22.15 hores tindrà lloc a Benissa la inauguració de la XIV edició de l’Espai Trobat, un esdeveniment cultural que s’emmarca dins del Circuit d’intervencions plàstiques a la Marina, en què diversos artistes plàstics exposen les seues intervencions en punts destacats del centre històric del municipi.

En aquesta ocasió podrem trobar 8 intervencions: “La Purísima”, de Massimo Piani, estarà situada en la Placeta del Convent, “Punto de encuentro” de Valentín Ferrero Merino, en la Placeta de l’església vella, “El Passatge de la Tosca”, de Vicent Sevila, a la Llotja, “Servicis Públics”, de Jonás Crespo, en el Casal dels Joves, “Siéntate como te sientes”, d’Inés Santamaria i Ana Pascual, en el Carrer Cabot. La intervenció “¿Barrera para todos o todos sin barreras?, de Máximo Armijo, estarà exposada en el carrer Pare Pere, “La Casa Infinita”, de Vania Martín, en el Carrer Pere Bigot i finalment l’artista Diana González exposarà la seua obra a través d’un recorregut pel centre històric sota el títol “Preguntar per Ma Antonia Trujillo”.

A la inauguració assistirà la Secretària Autonòmica de Cultura i Política Lingüística, Concepción Gómez Ocaña, les autoritats locals i els artistes que exposen aquest any. Durant el recorregut, el grup de teatre “Viviendo del cuento” animarà la vetllada.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?