Comunicat

L’associació AREBA (Associació de Rol i Estratègia de Benissa i Alacant) organitza la primera jornada de jocs post-pandèmica

Cartell de la jornada d'AREBA
Cartell de la jornada d’AREBA

Després de la pandèmia que hem viscut AREBA torna de nou amb ganes renovades i que millor que fer el que més ens agrada, JUGAR!!!

Així que organitzem una jornada de jocs el pròxim 21 de maig, en horari de 9h a 21h a la sala d’exposicions de l’antic casal jove. Aquest esdeveniment, dirigit a tots els públics, té l’objectiu de donar a conéixer l’associació AREBA, la finalitat de la qual no és una altra que la promoció de l’oci alternatiu. En aquesta jornada el públic assistent podrà gaudir de l’oportunitat de provar diversos tipus de jocs: nous, clàssics, de simulació històrica, de ciència-ficció o fantasia.

El president de l’associació ha assenyalat referent a això: “Qui vinga tindrà la possibilitat de jugar a diversos jocs de rol, com el Pathfinder, el clàssic joc d’aventurers que tractaran de salvar a la damisel·la o tal volta saquejar la cova del drac, una partida de “Cultes Innombrables” on intentem impedir que els creients en els deus primigenis es facen amb el poder, o era a l’inrevés? Vine a descobrir-ho!!!!

D’altra banda, quant als jocs de taula tindrem partides de Machi Koro. Vinga, a que no sou capaços de ser l’alcalde de la ciutat més pròspera!! Tot un repte per als futurs governants!! Imagina que eres el fidel servidor del “Señor Oscuro” i “algú” ha fracassat en la missió i clar no has de ser tu el que carregue amb la culpa siga teua o no.

Que tal ser part de l’equip mèdic que intenta aconseguir la cura front a una malaltia abans que s’estenga per tot el planeta? Vinga, intenta emular als herois que ens han salvat!! Cansat de mirar pantalles i del Call of duty? Com a cosa més especialitzada tindrem en jocs de miniatures una partida de demostració del Bolt Action, un joc d’estratègia a escala de pelotó en la segona guerra mundial, després de la partida de demostració es faran partides d’iniciació per a tot aquell que vulga provar el joc.

I com sempre la nostra ludoteca estar a disposició de qualsevol que vulga participar

Vinga no deixeu córrer aquesta possibilitat!!!


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?