Comunicat

Benissa acredita una gestió responsable en un escenari de crisi sanitària i econòmica

L'Ajuntament de Benissa
L’Ajuntament de Benissa

“En l’adversitat convé moltes vegades prendre un camí atrevit”. Aquesta famosa frase, atribuïda al filòsof, polític, escriptor i dramaturg Sèneca, bé podria resumir l’activitat de govern de l’Ajuntament de Benissa durant l’últim exercici. I és que, 2021 ha sigut l’any en què la valentia, juntament amb la responsabilitat i el sentit comú s’han segellat com a part de la identitat d’un equip municipal solvent i que atresora una gestió “excel·lent”.

Ajudes socials per a les persones amb majors dificultats, suport a empreses i autònoms a través de subvencions, accions directes per al teixit comercial, enfortiment de la participació ciutadana, millora dels serveis públics, impuls a la cultura local, inversió en infraestructures, desenvolupament d’un nou projecte esportiu, iniciatives en l’àmbit de la igualtat, promoció i innovació en matèria turística, augment dels efectius policials, ampliació dels serveis de recollida de residus, millora de les polítiques de joventut i modernització d’espais públics són només alguns dels ítems més destacats d’un gran nombre d’actuacions que acrediten una impecable avaluació de la gestió d’Arturo Poquet i la resta del seu equip de govern.

Per centrar el focus i posar la lent sobre algun dels detalls més importants d’enguany, hem de destacar els 600.000 euros en pavimentació de camins, la construcció de la tercera fase dels Escoles Velles per valor de 650.000 euros, les obres del nou estadi municipal de futbol 8 en les quals s’han invertit més de 600.000 euros, la remodelació de l’antiga Sala del Consell per un valor de 267.000 euros, la vorera de l’estació que supera els 200.000, la renovació del parc mòbil municipal amb una inversió al voltant dels 600.000 euros, les millores del Taller d’Ivars i la Cultural que ronden els 200.000 euros, un pla d’ocupació de 500.000 euros, el canvi dels comptadors d’aigua per valor pròxim als 200.000 euros, les millores del polígon Industrial La Pedrera, les aules exteriors per a les escoles i institut públic, la instal·lació de plaques solars en la piscina municipal, els sombralls del parc infantil, el parc de cal·listènia i un innombrable nombre d’accions de menor repercussió com el canvi de senyalística horitzontal i vertical o mobiliari urbà que presumeixen un any objectivament “immillorable” tal com ha destacat el màxim responsable municipal, Arturo Poquet.

A més de tot allò que es pot veure, també s’ha de fer esment específic a totes les iniciatives de suport concret al teixit econòmic de Benissa entre les quals es troben plans d’ajuda, accions promocionals turístiques i incentius al consum. Algunes d’elles, per descomptat, amb el suport de la Generalitat Valenciana i la Diputació d’Alacant, dues institucions que, fins hui, han mostrat una col·laboració àgil i impecable amb el consistori per a l’execució del seu projecte de mandat.

El batle, Poquet, ha reconegut l’increïble esforç de tot el seu equip i ha dit que “hem fet l’esforç inversor més gran de la nostra història i els resultats s’aniran veient en els pròxims mesos”. Uns pròxims mesos que vindran carregats d’importants notícies com són la licitació del projecte i execució d’obra del Centre de Dia, la quarta fase de les Escoles Velles, la museïtzació de La Sala del Consell, un projecte integral de seguretat i modernització amb càmeres de vídeo vigilància, ampliació dels espais d’asfaltat, i algunes importants novetats que arribaran de la mà del departament de Turisme a través de la seua acció en matèria de captació de Fons Europeus. Tot això sense deixar de costat els projectes del Planifica com la pista d’atletisme, la zona d’oci en Beniver i la millora de l’Aula de la Mar.

Poquet ha volgut tancar la seua intervenció agraint el treball de tota la corporació municipal i, especialment, del personal de l’Ajuntament. També ha aprofitat per a felicitar l’any als veïns i veïnes de Benissa i desitjar una bona entrada de 2022.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?