Esports

El Club de Bàsquet Benissa visita València

Visita del Club de bàsquet Benissa a València
Visita del Club de bàsquet Benissa a València

Dissabte passat, el Club de Bàsquet Benissa va organitzar una excursió a València per a assistir a la trobada del CB CLARET que s’enfrontava al Spar Gran Canària, partit corresponent al grup B de la Lliga Femenina de Bàsquet. L’activitat, en la qual van participar 25 joves del club, s’inscriu dins de les accions organitzades pel club amb el clar objectiu de fomentar les activitats extradeportives en les quals la convivència ofereix l’oportunitat de traslladar valors associats a l’esport.

El partit va permetre veure als joves esportistes benissers com en la pista es van enfrontar dos estils diferents de joc i múltiples opcions tàctiques que van aportar una visió diferent del joc. Imposant-se, finalment les jugadores valencianes per un contundent 62-36.

Durant la visita a València els xiquets i joves que van formar part de l’excursió van tindre ocasió de fotografiar-se i compartir uns minuts amb les jugadores en la pista del Pavelló de la Universitat de València. Els directius del Club de Bàsquet Benissa van aprofitar la visita per a traslladar a l’equip valencià l’opció d’utilitzar les instal·lacions del Palau Sant Pere de Benissa, per a organitzar un Campus de bàsquet a l’estiu de 2019.

Cal assenyalar que el Claret compta amb 34 equips de pedrera, el que ha permès convertir-lo en un dels clubs amb major prestigi i millor trajectòria de la lliga femenina de Bàsquet. Després de la visita, l’equip valencià va lliurar als joves de Benissa una sèrie d’obsequis de record, que van ser sortejats en el sopar posterior entre els assistents.

Com a complement cultural a aquesta visita, els participants van visitar les instal·lacions del complex de “Bombas Gens”, un nou Centre d’Art que disposa d’una interessant exposició de fotografia internacional en un edifici d’estil Art Decó de 1930. Aquesta visita es va convertir en una magnífica experiència per als assistents, posant en valor aspectes fomentats per l’esport com la igualtat de gènere o el companyerisme, un compromís que manté el CB Benissa en totes les seues actuacions.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?