General

L’Ajuntament promociona una beca de formació per a la biblioteca i l’arxiu i el termini per a sol·licitar-la és d’una setmana

Biblioteca Municipal Bernat Capó de Benissa
Biblioteca Municipal Bernat Capó

La Diputació Provincial d’Alacant ha concedit a l’Ajuntament de Benissa una subvenció destinada a oferir una beca de formació dirigida a joves aturats del municipi per a treballar a la biblioteca i l’arxiu municipal.

El perfil dels destinataris són joves aturats empadronats al municipi de Benissa, que hagen finalitzat estudis universitaris o cicles formatius de grau superior l’any 2012, 2013 o 2014, i tinguen com a màxim 30 anys d’edat.

La durada de les beca serà des de l’1 d’agost fins el 31 d’octubre de 2015, amb un horari previst de dilluns a divendres, de 8.30h a 14.30h per a completar les 450 hores contemplades per la beca.

Els joves interessats hauran de presentar la seua sol·licitud a l’OAC (Oficina d’Atenció al Ciutadà), entre el 18 i el 23 de maig tots dos inclusivament, o a través de la seu electrònica de l’ajuntament: https://benissa.sedelectronica.es/info.0


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?