Cultura

Exposició antològica de l’artista Gertru Froilán al Centre d’Art Taller d’Ivars

Inauguració de l'exposició de Gertru  Froilán a Benissa
Inauguració de l’exposició de Gertru Froilán a Benissa

La sala d’exposicions del Centre d’Art Taller d’Ivars acull fins el 12 d’abril una exposició antològica de l’artista Gertru Froilán (1956-2007).

Van assistir a la inauguració el batle de Benissa, Juan Bautista Roselló, la regidora de Cultura, Pepa Martí, M. Amparo Carbonell, catedràtica d’escultura i primera dona membre de l’Acadèmia de Belles arts Sant Carlos de València, així com artistes i amics de Gertru Froilán. L’acte va comptar amb l’actuació de la dansa clàssica hindú, per l’Escola “Petjades” Katyayani de València.

La mostra és una selecció de la seua obra, una artista unida al poble de Benissa, a causa de la seua tasca com a docent a l’Escola Permanent d’Adults. Les peces estan íntimament relacionades amb etapes de la seua vida, diferenciant-se en quatre blocs: dibuix, color, figura humana i tacat.

L’exposició podrà visitar-se fins el 12 d’abril, de dimarts a diumenge de 18.00 a 20.30. També s’han organitzat activitats paral·leles, gratuïtes i obertes al públic (els dissabtes fins el 14 d’abril, visites guiades en l’exposició i els dissabtes 21 i 28 de març, de 19h a 20h, tallers de tacat), a càrrec de Rosa Sala, comissària de l’exposició.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?