Esports

El Mapfre s’acosta a Les Antilles

L'aigua passa per damunt del VO70 Mapfre
L’aigua passa per damunt del VO70 Mapfre

A bord del VO70 “MAPFRE”, estan d’enhorabona. I per partida doble. Segon dia consecutiu superant les 500 milles recorregudes en 24 hores, en sumar hui 523,4 milles més. A una mitjana pròxima als 22 nusos, el vaixell espanyol que intenta establir un nou rècord sobre la Ruta del Descobriment de Cristóbal Colón es troba aquest dilluns, unes 540 milles a l’est de les Antilles Menors, illes del Mar Carib.

Tot això a pesar que les últimes hores no han sigut senzilles ja que la jornada d’ahir i la nit han sigut difícils a bord. “Ahir vam tindre un dia molt dur. Es va trencar el puny de la major en una trabujada, la baixem i vam posar un ris. Vam seguir navegant de popa amb l’A3 i el J4, la major amb el ris i vam pensar tardar unes tres horetes a arreglar-ho i tornar a pujar la major i anar al màxim una altra vegada”, ha explicat el campió olímpic Fernando Echávarri.

Durant tota la nit “la tripulació ha fet un treball increïble posant-la a punt, ja la tenim a dalt i seguim navegant”, ha dit Echávarri, tot i que probablement això ha provocat que el seu ritme baixara durant les hores en les quals la major no va poder estar desplegada al màxim.

Papà a bord

I la segona gran notícia de la jornada ha arribat de mà del patró del vaixell espanyol. I és que si algú està d’enhorabona hui a bord, aquest és Fernando Echávarri. Ell mateix ha dit el perquè: “Aquest matí m’he despertat amb la feliç notícia que la meua dona Mar ha tingut al nostre segon fill, Miguel”.

El patró del VO70 “MAPFRE” rebia la notícia amb una mica de sorpresa perquè “no esperàvem que anara a arribar tan aviat i ens ha agafat fent aquest Desafío MAPFRE, però l’important és que Mar i el xiquet estan bé. Hui sóc l’home més feliç del món”, ha declarat amb un gran somriure a la cara.

Arrapant-li temps al temps

A les 19.55h de hui dilluns es complirà una nova jornada de navegació des de l’eixida del “MAPFRE” de la illa de la Gomera i el temps comença a apurar. “Ens estem apropant a Amèrica i la meteorologia es complica”, ha apuntat Fernando Rivero. La meta per als pròxims dies està clara per a la tripulació: “Tenim molt a perdre i poc que guanyar. Cal estar molt atents i no perdre ni una sola oportunitat d’arrapar-li temps al temps”.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=h0tECctIG_A[/youtube]


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?